bedankjes

Bedankje geven tijdens Communie

Als mensen bij je thuis komen voor de heilige communie dan is het wel leuk als ze een bedankje krijgen bij het vertrek. Zo hebben ze ook een leuke aandenken voor later en mensen vinden het nou eenmaal leuk om dingen te krijgen.

bedankjesEerst vind de heilige communie plaats waar een kind voor de eerste keer aan deel neemt. Na de communie wordt er feest gevierd, omdat dit een mijlpaal is in het leven van een kind. De ouders geven dan meestal een grote cadeau, zoals een fiets of een horloge. Van de gasten krijgt het kind vaak ook een kleine cadeau. Natuurlijk is er ook volop taart aanwezig en word het uitgebreid gevierd.

Wat tegenwoordig ook vaak gebeurt, is dat de ouders bedankjes communie kopen. De bedankjes communie zijn voor de gasten en het is iets om de dag aan te herinneren. De bedankjes communie worden vaak door de ouders gemaakt samen met hun kind. Het komt ook wel steeds vaker voor dat de bedankjes communie worden gekocht.

Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om bedankjes communie te kopen en dit kan al tegen hele lage prijzen. De bedankjes communie zijn online al vanaf 15 cent per stuk verkrijgbaar. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor bedankjes? Kijk dan eens op een van de onderstaande websites:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *