Jaarrekening aanleveren in SBR

De tijd van de jaarrekening op papier aanleveren is voorbij en nu moet het digitaal. De jaarrekening moet nu in sbr aangeleverd worden of het wordt gewoon niet verwerkt door overheidsinstanties.

jaarrekening word sbrVeel bedrijven zijn gewend om de jaarrekening in Word te maken en uit te printen. Daarna sturen ze het op naar de instanties en eventuele aandeelhouders. Overstappen is voor sommige bedrijven geen optie omdat dit veel geld en tijd kost. Wat ze wel kunnen doen is gebruik maken van jaarrekening Word SBR.

Door gebruik te maken van jaarrekening Word SBR is het mogelijk voor de bedrijven om dezelfde werkwijze te hanteren. Ze kunnen de jaarrekening gewoon in Word blijven maken maar ze moeten het alleen niet meer uit printen. Met de jaarrekening Word SBR software kunnen ze de Word bestanden converteren naar SBR. Het is dus alleen de laatste stap dat veranderd wanneer alles klaar is.

Het is in sommige opzichten zelfs sneller dan printen en het komt bovendien sneller aan. De bestanden hoeven alleen omgezet te worden met jaarrekening Word SBR en daarna hoeven ze nog verzonden te worden. De ontvanger krijgt het meteen binnen en het kan nooit onderweg verloren gaan. Bovendien betalen de bedrijven ook niet langer voor de post.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *