Snel serres bouwen

Het bouwen van serres gaat nu snel doordat steeds vaker de onderdelen alvast in de werkplaats worden gemaakt. Zo blijft er nog weinig werk over op de locatie zelf en gaat dus het werk een stuk sneller. Een serre kan nu vaak binnen een week neergezet worden.

De voor gemaakte onderdelen van de serres noemen we ook prefab. Prefab betekent gewoon letterlijk voor gemaakt. Grote delen van serres zijn hetzelfde en kunnen dus in grote aantallen van te voren worden gemaakt. Als er dan serres gebouwd moeten worden is een grote deel van het werk gedaan. De prefab onderdelen worden naar de locatie gebracht en daar worden ze verder in elkaar gebouwd. Het opbouwen van de onderdelen en nog op locatie bouwen neemt ongeveer een week in beslag. Zo is het dus mogelijk om al binnen een week een serre neer te zetten.

Door de snelle bouw kost het ook minder geld om het te laten bouwen. Er zijn namelijk minder mensen nodig om het te laten bouwen en het kosten ook minder arbeid voor degene die aan het werk zijn. Dit bespaart natuurlijk veel geld en zijn de prijzen voor het laten bouwen van serres een stuk lager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *